reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cannoli di Sicilia

Suroviny

  • trubkové korpusy 12 ks
  • kravská ricotta 600 g
  • cukr 650 g
  • rozdrcené pistácie 50 g
  • cukr moučka
  • zavařené třešně nebo višně
  • pistáciový krém

Z ricotty necháme odtéct vodu a přes cedník na bramborovou kaši ji protlačíme do misky, přidáme cukr a mícháme. Až se cukr rozpustí, vezmeme půlku a dáme do jiné misky, přidáme 2-3 lžíce pistáciového krému a zamícháme. Obě dvě misky pokryjeme potravinářskou fólií a uložíme aspoň na půl hodiny do ledničky. Poté vytáhneme a krémem naplníme trubičky (6 bude s bílou náplní a 6 s pistáciovou). Konce naplněných korpusů posypeme rozdrcenými pistáciemi a ozdobíme třešní (višní) a posypeme moučkovým cukrem.

Zdroj: Cannoli di Sicilia; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/cannoli-di-sicilia  [On-line 18.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.