reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Capesante – Mušle svatého Jakuba

2 porce

  • 6 mušlí svatého Jakuba
  • 3 plátky slaniny
  • olej extra virgin
  • sůl
  • bílý pepř

Krém:

  • 1/2 vařeného květáku
  • 1 dl mléka
  • voda dle potřeby
  • citronová šťáva
  • sůl
  • pepř

Maso z mušlí navrchu jemně nařízneme a zabalíme do slaniny (na jednu mušli stačí půlka plátku slaniny) a propíchneme párátkem, aby slanina dobře držela. Maso osolíme, opepříme a orestujeme na olivovém oleji. Vařený květák, mléko, citronovou šťávu a vodu smícháme a rozmixujeme do krému, dochutíme solí a pepřem a servírujeme spolu s mušlemi.

Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.makro.cz/index.php?page_id=698&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.