reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Filetti di carpa con patate – Grilovaný kapr s bramborem

4 porce

  • 4 filety z kapra s kůží
  • 4 brambory
  • 8 cherry rajčat
  • 1 červená cibule
  • 1 citron
  • 1 snítka tymiánu
  • 1 snítka rozmarýnu
  • olej extra virgin
  • sůl
  • bílý pepř

Filety osolíme a opepříme, kůži na několika místech nařízneme a rybu orestujeme na olivovém oleji, nejdříve ze strany s kůží. Jakmile se maso zatáhne, přidáme citronovou šťávu, rozmarýn a tymián a necháme chvilku restovat, aby se chutě spojily.
Brambory oloupeme, uvaříme a smícháme s nakrájenou cibulkou a rajčátky. Servírujeme spolu s kaprem, nakonec zakápneme olivovým olejem a ozdobíme bylinkami.

Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.makro.cz/index.php?page_id=698&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.