reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carpaccio di brancino – Carpaccio z mořského vlka

4 porce

  • 500 g mořského vlka
  • citronová šťáva
  • pomerančová šťáva
  • nasekaná pažitka
  • olej extra virgin
  • sůl

Z ryby odřízneme hlavu a ocasní ploutev, po páteři rozkrojíme a zbylé kosti odstraníme. Filety nakrájíme na velmi jemné plátky směrem ke kůži (kůži nekrájíme) a vyskládáme na talíř.
Z citronové a pomerančové šťávy, olivového oleje a soli vyšleháme emulzi, kterou zalijeme plátky ryby, posypeme pažitkou, necháme chvilku odležet v lednici a servírujeme.

Zdroj:  S Italem v kuchyni TV Prima Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=704&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.