reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carpaccio z halibuta

  • 500 g halibuta – filet s kůží
    200 g olivového oleje extra virgin
    100 g česneku
    2 ks chilli papriček
    100 g kaparů
    sůl, svazek rukoly, citron

Maso z halibuta nakrájíme na co nejtenčí plátky bud´ přímo na talíř nebo na plech s pečicím papírem. Vytvoříme asi 100gramové porce.
Do olivového oleje přidáme nakrájený česnek a chilli papričky a dáme na sporák prohřát, než nám česnek změkne.
Carpaccio osolíme, pokapeme citronem, přidáme chilli olej, kapary a dáme vše pod gril na 7 minut. Hotový pokrm ozdobíme lístky čerstvé rukoly.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/419-carpaccio-z-halibuta/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.