reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

CARPACCIO Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ

Suroviny:

  • hovězí svíčková
  • rukola
  • parmazán
  • olivový olej
  • citronová šťáva
  • sůl
  • pepř

Svíčkovou nakrájíme na tenké plátky. Dřevěné prkénko zabalíme do potravinové fólie, pokapeme olivovým olejem, poklademe nakrájenými plátky masa, znovu pokapeme olejem, shora opět přikryjeme fólií a svíčkovou lehce naklepeme.

Talíř poklademe lístky rukoly, osolíme, opepříme a jemně pokapeme olivovým olejem. Pak na talíř nandáme carpaccio, znovu osolíme a opepříme, dozdobíme rukolou a nastrouhaným parmazánem. Na závěr dochutíme citronovou šťávou a můžeme podávat.

Zdroj: CARPACCIO Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ; Teď vaří  šéf! III – TV Prima http://www.iprima.cz/ted-vari-sef-iii-recepty-na-menu-z-1-dilu [On-line 20.10.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.