reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carpaccio z hovězí svíčkové s česnekovými toasty

  • cca 0,5 kg hovězí svíčkové
  • rukola
  • bazalkové / rajčatové pesto
  • olivový olej
  • drcený pepř
  • řeřicha
  • parmezán
  • bageta
  • máslo
  • česnek

Očistíme hovězí svíčkovou, nakrájíme na tenké plátky a přes fólii naklepeme. Rozmícháme pesto s olivovým olejem, pokapeme maso, posypeme pepřem, řeřichou a hoblinkami parmezánu.

Bagetu potřeme máslem případně česnekem a zapečeme na roštu na cca 180 °C přibližně 5 min.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.