reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

CARPACCIO Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ

Suroviny:

  • 200 g hovězí svíčkové
  • olivový olej
  • parmazán
  • hrubá sůl, pepř
  • rukola

Svíčkovou nakrájíme na tenoučké plátky. Pokud je potřeba, dejte na chvilinku maso zabalené ve folii do mrazáku, bude se lépe krájet.

Plátky svíčkové vyrovnáme na potravinovou folii dál od sebe, přikryjeme druhou folií a jemně rozklepeme hladkou stranou paličky.

Na talíř kápneme olivový olej a jeden vedle druhého naskládáme plátky masa. Z vrchu maso také pokapeme olejem, osolíme hrubou solí, opepříme a nastrouháme slušnou dávku parmazánu. Carpaccio se klasicky servíruje s lístky rukoly.

Zdroj: CARPACCIO Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ; Teď vaří  šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/tedvarisef/recepty-od-sefa-na-vsechna-jidla-z-hoveziho?special=758795 [On-line 17.11.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.