reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Chilli noc carne

 

  • 400 g mletého hovězího masa (libového)
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžičky mletého kmínu
  • 2 lžičky chilli (lze použít i čerstvé)
  • oregano
  • 2 prolisované stroužky česneku
  • Sůl
  • mletý pepř
  • špetka cukru
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 400 g konzervovaných rajčat
  • 400 g konzervovaných červených fazolí

DOPLŇKY:

  • avokádo nakrájené na kostičky
  • zakysaná smetana
  • nastrouhaný sýr

PŘÍLOHA:

  • rýže

V kastrole rozpálíme olej a orestujeme na něm maso. Okořeníme, přidáme cukr, česnek a mouku. Po orestování přidáme rajčata se šťávou a dusíme ještě asi 25 minut. V závěru přidáme scezené fazole a ještě 5 minut prohříváme. Během tepelné úpravy sbíráme tuk, který se na pokrmu vyplavuje. Podáváme s rýží a podle chuti můžeme zvolit doplněk.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.