reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Chlebová polévka

Chlebová polévka
zbylý chléb nebo chlebová střídka z bochníčků
1 masox
4 vejce
kmín, sůl
1 lžíce másla
mléko
Tvrdý chléb nebo střídku namočíme do vody. Změklý chléb vymačkáme a vaříme ve vývaru z masoxu. Rozvaříme a rozšleháme ho metlou, přidáme kmín a sůl. Nakonec v polévce rozšleháme vejce a zjemníme ji máslem, podle chuti mlékem. Kdo má rád polévku jemnější, napřed prolisuje rozvařený chléb sítem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.