reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Chocolate fondant

  • rozpuštěná čokoláda (min. 70% kakaa) 240 g
  • máslo 200 g
  • hladká mouka 200 g
  • kakao 2 lžíce
  • vejce 4 kusy
  • žloutek 4 kusy

Do šlehače dáme rozpuštěné máslo, přidáme rozpuštěnou čokoládu, vejce, žloutky, kakao, mouku a cukr. Vše dobře vyšleháme. Vzniklou hmotu necháme v lednici chvíli uležet. Po vyjmutí rozmícháme, nalijeme do formiček dobře vytřených olejem a dáme péct do trouby vyhřáté na 190 °C na 12 minut. Poté vyjmeme a vyklopíme na talíř. Pocukrujeme a podáváme.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/chocolate-fondant [On-line 27.12.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.