reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Chřestový krém

  • bílý chřest 1 balení
  • máslo 50 g
  • vývar 1 l
  • smetana na vaření 250 ml
  • hladká mouka na zahuštění 1 dávka
  • sůl a pepř 1 špetka

 

 

Z másla a mouky si uděláme světlou jíšku a zalijeme ji vývarem. Přidáme oloupaný a pokrájený chřest, hlavičky si necháme na ozdobu polévky. Chřest uvaříme do měkka a rozmixujeme a poté zjemníme smetanou a dochutíme solí a pepřem. Krém podáváme ideálně s opečenými krutony.

Zdroj: Chřestový krém Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/chrestovy-krem [On-line 19.6.2012]

 

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.