reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cibulačka

Ingredience

  • cibule 5 kusů
  • ořech másla 1 dávka
  • hl. mouka 2 lžíce
  • hovězí vývar 1 dávka
  • sůl a pepř 1 špetka
  • bageta s nastrouhaným sýrem k podávání 5 kusů

Cibuli rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky. Na mírném ohni si necháme v hrnci rozpustit máslo a přidáme nakrájenou cibuli. Cibuli občas promícháme a necháme udělat doměkka (zlatohněda). Může to trvat až půl hodiny, než zkaramelizuje. Poté přidáme mouku, necháme zezlátnout a zalijeme vývarem. Provaříme a podle chuti osolíme a opepříme. Jíme se sýrem a krutony nebo tousty z bílého pečiva.

Zdroj: Cibulačka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/cibulacka-0 [On-line 16.03.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.