reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cikánský kotlík

  • 400 g hovězího masa předního
  • 1 slepice nebo kuře
  • divoké koření (celý pepř, nové koření a bobkový list)
  • cibule
  • 500 g kořenové zeleniny
  • 2 cibule
  • hlavička česneku
  • 2 ostravské klobásy
  • 200 g uzeného masa
  • 100 g rajského protlaku
  • 200 g namočených fazolí
  • 100 g namočených krup
  • 1/4 zelí
  • 1/4 kapusty
  • pepř
  • sůl

Slepici a hovězí maso uvaříme s divokým kořením, cibulí a solí doměkka.
Vývar scedíme, kuřecí maso obereme od kostí a stejně jako hovězí ho nakrájíme na kostičky.

Na oleji osmahneme na větší kostky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a česnek, osmahneme, přidáme na kolečka nakrájenou klobásku a uzené, zarestujeme s rajským protlakem, zalijeme vývarem, vložíme den předem namočené fazole a kroupy a vaříme do změknutí.

Jakmile je zelenina měkká, přidáme do polévky hovězí a kuřecí maso, kapustu a zelí nakrájené na kostičky, chvilku povaříme, dochutíme solí a pepřem.

Zdroj: Kluci v akci recepty http://www.ceskatelevize.cz/program/10084897100-03.05.2010-17:30-1-kluci-v-akci.html?deid=1137&recept=297

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.