reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Čokoládový páj

Ingredience

  • 125 g hořké čokolády
  • 200 g hladké mouky
  • 200 g mletých mandlí
  • 100 g hnědého cukru
  • Sůl
  • 3 žloutky
  • 180 g másla

Mouku, mandle, cukr, sůl, povolené máslo a žloutky prohněteme. Přidáme rozpuštěnou čokoládu a znovu propracujeme. Těsto rozprostřeme na dno formy. Pečeme 20 až 30 minut v troubě vyhřáté na 180 stupňů.

Korpus necháme zchladnout. Nalijeme na něj čokoládový krém, který necháme také zchladnout. Hotový dezert pokryjeme šlehačkou a ozdobíme praženými mandlemi.

Zdroj: Čokoládový páj; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2466-cokoladovy-paj/ [On-line 18.03.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.