reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cordon bleu

4 porce

  • 800 g telecí kýty
  • 8 plátků libové šunky
  • 4 plátky ementálu
  • mletý pepř
  • sůl
  • hladká mouka
  • 2 vejce
  • strouhanka
  • slunečnicový olej
  • 1 citron

Maso očistíme a nakrájíme na 8 tenkých plátků, které přes folii rozklepeme.

Maso osolíme, opepříme, poklademe plátky šunky, plátky sýra a opět šunky. Zakryjeme druhý plátkem masa a po stranách sklepeme dohromady.

Takto připravené maso obalíme v trojobalu – hladké mouce, rozkvedlaných vejcích a strouhance. Smažíme z obou stran dozlatova. Podáváme např. s bramborovou kaší a plátkem citronu.

Příloha

  • bramborová kašeZdroj: Cordon bleu; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1436-cordon-bleu/ [On-line 07.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.