na plněný rajčaty:
- croissant
bylinkové máslo
rukola
rajče
mozzarella
pesto
sůl
pepř
na plněný lososem:
- croissant
bylinkové máslo
polníček
uzený losos
limeta
Čerstvý croissant rozkrojíme, potřeme máslem, které jsme předem smíchali s čerstvými nebo sušenými provensálskými bylinkami, přidáme pár lístků rukoly, tenké plátky rajčete a mozzarelly, zakápneme pestem, podle chuti osolíme a opepříme a můžeme se pustit do croissantu s lososem. Opět použijeme bylinkové máslo, ale místo rukoly přidáme polníček, ten poklademe plátky uzeného lososa a pozor, nezapomeneme na tenký plátek limety zbavené kůry.
Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/295-croissanty-plnene-rajcaty-nebo-lososem-bonus/
Poslední tip, trik či komentář