reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Dančí ragú na houbách

Potřebujeme:

  • 600 g daňčí plece,
  • 100 g kořenové zeleniny na kostky pokrájené,
  • 200 g hříbků,
  • 200 ml smetany,
  • 2 dcl červeného vína,
  • 1 lžíci protlaku,
  • 2 pl lžíce hladké mouky,
  • 2 pl oleje,
  • 1 velkou cibuli,
  • mrkev, celer ,
  • 2 snítky rozmarýnu,
  • bobkový list, jalovec,
  • máslo,
  • sůl a pepř

Do kastrolu dáme olej a cibuli a mrkev s celerem. Přidáme maso a zprudka orestujeme. Osolíme, opepříme. Maso zalijeme vínem a necháme vyvařit. Přidáme rozmarýn, jalovec a mouku a orestujeme. Protlak a houby a zarestujeme. Zalijeme vínem a necháme dusit doměkka. Do podušeného masa přidáme smetanu, orestované houby a převaříme. Na pánvi podusíme na másle zeleninu, tymián a petržel a přidáme do ragú.

Zdroj: Dančí ragú na houbách; TV Nova Tescoma s chutí  http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/danci-ragu-na-houbach-21-10-2014.html [On-line 22.10.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.