Suroviny:
- daňčí roastbeef
- cukr, sůl
- marinované brusinky
- strouhaný sterilovaný celer
- bílý pepř
- jogurt, majonéza
- vinný ocet
- čerstvý salát
- toasty
- citron, čerstvé brusinky na ozdobu
Do mísy dáme celer, majonézu, jogurt, sůl, cukr, přisolíme, opepříme.
Maso táhneme v troubě 1-1,5 hodiny na 75-80°C. Nakrájíme na tenké plátky.
Brusinky orestujeme na pánvi s cukrem.
Podáváme s toasty na čerstvém salátu, ozdobíme brusinkami a citronem.
Zdroj: DANČÍ ROASTBEEF S CELEROVÝM SALÁTEM A MARINOVANÝMI BRUSINKAMI; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 07.12.2015]
Poslední tip, trik či komentář