reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Dip a špenát

Potřebujeme:

  • listový špenát
  • 1 menší cibuli
  • 2 stroužky česneku
  • malý kelímek sladké smetany
  • špetku muškátového oříšku
  • černý mletý pepř
  • olej
  • sůl

Na dip:

  • několik lžic jogurtu
  • nasekanou pažitku
  • worcestr
  • citron
  • černý pepř
  • špetku cukru
  • sůl

Nakrájenou cibulku nechejte zesklovatět na oleji, přidejte drobně nasekaný česnek, špenátové listy, sůl, pepř, zalijte troškou smetany, nechte zredukovat a okořeňte muškátem.

Na pažitkový dip smíchejte jogurt, wocester, citronovou šťávu, pepř, sůl a špetku cukru v misce a dochuťte dle vlastního gusta. Pozor, pažitka se vmíchá až nakonec! Přidat můžete ještě misku se směsí strouhaného křenu a jablka.

Zdroj: Dip a špenát; TV Nova U Haliny v kuchyni  http://halina.nova.cz/clanek/recepty/spenat-a-dip-k-hovezi-spicce.html [On-line 24.11.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.