reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí carpaccio

  • namrazená hovězí svíčková
  • olivový olej
  • rukola
  • parmazán
  • čerstvě drcený pepř
  • sůl
  • šťáva z citronu a limetky
  • balsamico

Půl až tři čtvrtě hodiny před přípravou vyndáme svíčkovou z mrazáku a nakrájíme ji na tenké plátky. Vezmeme dvě potravinářské fólie a maso vložíme mezi ně. Vše uválíme na tenounké plátky, které poté naservírujeme na talíř. Zakápneme olivovým olejem, šťávou z citrusů, opepříme, osolíme, pokapeme balsamicem, přidáme šupinky parmazánu a lístky rukoly.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/domaci-carpaccio [On-line 1.6.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.