reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí játrové klobásky

Potřebujeme:

  • ¼ kg vepřového srdce,
  • ½ kg vepřových jater,
  • ½ kg bůčku,
  • ½ kg plecka,
  • ¼ kg špeku,
  • masový vývar,
  • mleté nové koření,
  • majoránku, tymián,
  • střívka,
  • pepř, sůl

Zelný salát:

  • zelí,
  • křen,
  • ocet,
  • cukr,sůl

Vařené srdce semeleme se syrovým masem, přidáme špek na kostičky, nové koření, 2 lžíce tymiánu a majoránky, pepř a sůl. Naplníme střívko, rozdělíme na klobásky a vaříme na 90 °C 45 minut.

Na mlýnku nakrouháme zelí, křen, osolíme, přidáme ocet a cukr, promícháme. Podáváme ke klobáskám.

Zdroj:Domácí játrové klobásky; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/domaci-jatrove-klobasky.htmll [On-line 11.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.