reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí králík à la china

Ingredience

  • králík 1 kus
  • olej 1 dávka
  • sójová omáčka 2 lžíce
  • škrobová moučka 1 lžíce
  • cibule 3 kusy
  • česnek 1 palička
  • červená paprika 2 kusy
  • žlutá paprika 2 kusy
  • pórek 2 kusy
  • hořčice 1 lžíce
  • koření na čínu 1 dávka
  • sůl a pepř 1 špetka

1. Králíka si vykostíme a maso si nakrájíme na menší kostky. Osolíme, přidáme koření, česnek, sójovou omáčku, hořčici, vše promícháme a necháme uležet den v lednici.

2. Marinované maso si vyklopíme do pečicí mísy, přidáme nakrájenou cibuli, papriky, pórek a necháme péct v troubě při 200 stupních jednu hodinu.

3. Nakonec zalijeme rozmíchanou škrobovou moučku s vodou a krátce povaříme.

4. Brambory omyjeme, pokrájíme podélně, poklademe na vymaštěný plech. Posolíme a upečeme při teplotě 200 stupňů asi 30 minut.

Zdroj: Domácí králík à la china; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/domaci-kralik-la-china  [On-line 22.06.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.