Suroviny
- játra (vepřová/krůtí) 500 g
- pepř
- sůl
- máslo 2 lžíce
- slanina
- brusinky
- cibule
Játra očistíme a nakrájíme, vepřová na kostky. V pánvi rozehřejeme dvě lžíce másla a za občasného míchání osmažíme cibuli spolu se slaninou. Přidáme játra a mícháme, dokud se nezatáhnou. Když zesvětlíme, osolíme a opepřeme je, přiklopíme a vaříme 10 – 15 minut doměkka. Poté játra rozmixujeme tyčovým mixerem dohladka, zamícháme brusinky a necháme v ledničce dobře vychladit. Podáváme s bílým pečivem.
Zdroj: Domácí paštika s bagetou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/domaci-pastika-s-bagetou [On-line 24.02.2017]
Poslední tip, trik či komentář