Ingredience
na nálev:
- voda 1 l
- ocet 400 ml
- sůl 1 lžička
- deko 1 kus
na salát:
- naložená zelenina moravanka 1 sklenice
- sterilovaný hrášek 1 konzerva
- cibule (množství dle chuti) 1 kus
- velká majonéza 1 kus
Do vychladlého nálevu dáme filety z kaprů a necháme pět dní uležet v ledničce, místy obracíme. Po pěti dnech ryby opereme od nálevu, nařežeme je na kostičky, přidáme majonézu, nakrájenou cibuli, scezenou Moravanku i sterilovaný hrášek. Zamícháme s majonézou a můžeme okamžitě konzumovat. V uzavřených sklenicích vydrží dlouho v lednici.
Zdroj: Domácí rybí salát; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/domaci-rybi-salat [On-line 21.03.2014]
Poslední tip, trik či komentář