Suroviny:
- pražma
- čerstvý koriandr
na dressing:
- sójová omáčka
- olivový olej
- zázvor
- limeta
- citron
- chilli paprička
Rybu vyfiletujeme a důkladně zbavíme kostí. Připravíme si dressing: v míse smícháme olivový olej, sójovou omáčku, citronovou a limetovou šťávu, nadrobno nakrájenou chilli papričku a zázvor.
Talíř potřeme trochou dressingu a nandáme na něj jemné plátky ryby, které jsme nařezali z filetů. Navrch přidáme ještě zbytek marinády, ozdobíme čerstvým koriandrem a podáváme.
Zdroj: DORADA MARINOVANÁ V CITRUSOVÉ ŠŤÁVĚ; Teď vaří šéf! III – TV Prima http://www.iprima.cz/ted-vari-sef-iii-recepty-na-menu-ze-2-dilu [On-line 20.10.2015]
Poslední tip, trik či komentář