reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Drůbeží játra v sádle

  • 1 kg drůbežích jater
    400 g uzené slaniny
    300 g cibule
    400 g vepřového sádla
    sůl
    pepř

Na rozehřáté slanině orestujeme cibuli do zlatova, přidáme očištěná drůbeží játra a až jsou zcela propečená, osolíme je, opepříme a necháme zchladnout. Poté je vložíme do sklenic, zalijeme rozpuštěným sádlem a dáme do chladu ztuhnout. Podáváme s chlebem a zelenou cibulkou.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/479-drubezi-jatra-v-sadle/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.