reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Drůbeží vývar

  • kuřecí drůbky a skelet 1 kus
  • kořenové zeleniny: mrkev, celer, petržel 0.5 kg
  • celý pepř 1 špetka
  • polévkové koření 1 dávka

Kuřecí drůbky, skelet, kořenovou zeleninu a polévkové koření vaříme asi hodinu. Kosti obereme a maso vrátíme do polévky. Okořeníme polévkovým kořením, osolíme a opepříme. Přidáme domácí nudle

Zdroj: Drůbeží vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/drubezi-vyvar-0 [On-line 4.10.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.