reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Falešné španělské ptáčky, rýže

Ingredience

  • vepřová krkovice nebo kýta 1 kg
  • hořčice plnotučná 1 balení
  • cibule 1 kus
  • olej 1 dávka
  • cibule 1 kus
  • vývar z masoxu 30 g
  • smetana 1 dávka
  • vejce natvrdo 4 kusy
  • menší kyselé okurky 3 kusy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran silně potřeme hořčicí. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso a dusíme doměkka – je-li třeba, podléváme vývarem. Když je maso měkké, vyjmeme ho z kastrolu a dokončíme omáčku. Rozmixujeme ji a zjemníme smetanou a nakonec nahrubo nastrouháme vejce a okurku a pořádně vmícháme do omáčky. Prohřejeme, dochutíme a podáváme s masem a dušenou rýží.

Zdroj: Falešné španělské ptáčky, rýže; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/falesne-spanelske-ptacky-ryze [On-line 17.03.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.