reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fazolové otýpky

  • zelené fazolky
    anglická slanina (uzený bok)
    sůl
    pepř

Několik zelených fazolek zabalíme do plátku slaniny a vyskládáme na plech spojem dolů. Zlehka osolíme a opepříme, dáme zapéct do trouby na 180 stupňů až slanina zezlátne. Podáváme buď samostatně s pečivem, nebo jako zajímavý doplněk steaku či v našem případě husté fazolové polévky.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/247-fazolove-otypky/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.