reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Feijoada

Suroviny:

  • 30 ml olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 500 g mušlí (srdcovky)
  • 3 vyzrálá rajčata (zbavíme semínek)
  • 2 bobkové listy
  • sůl
  • hrnek vařených fazolí (vaříme s bylinkami)
  • rybí vývar
  • hrst koriandru

V kastrolu rozehřejeme olivový olej, vložíme rozmáčknutý stroužek česneku, jakmile se rozvoní, vložíme mušle srdcovky, promícháme, vložíme dužinu z rajčat (zbavíme semínek) nakrájenou na kostičky, přidáme bobkový list, osolíme, promícháme a provaříme. Vložíme předem uvařené fazole, podlijeme rybím vývarem, provaříme a na závěr vmícháme nasekaný koriandr.

Zdroj: Feijoada; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1727-feijoada/  [On-line 02.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.