reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fešáci na černém pivu po česku

Suroviny

  • špekáčky 10 ks
  • černé pivo 1 plechovka
  • velká cibule 3 ks
  • paprika (různé barvy) 4 ks
  • sůl
  • kečup
  • cukr 4 lžíce
  • pepř

Špekáčky rozpůlíme, na povrchu nařežeme na ježka a dáme do pekáče s cibulí nakrájenou na kolečka péct nasucho do trouby. Otáčíme, aby se opekly z obou stran. Do kastrůlku nalijeme pivo, kečup, sůl, cukr a necháme přivést k varu, až se nám vytvoří hustší omáčka. Mícháme. Papriky nakrájíme na kolečka. Když jsou špekáčky upečené, přisypeme papriku, nalijeme hotovou omáčku a pečeme ještě asi 20 až 30 minut. Podáváme s čerstvým chlebem.

Zdroj: Fešáci na černém pivu po česku; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/fesaci-na-cernem-pivu-po-cesku  [On-line 09.03.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.