reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fíkové čatní

Ingredience

  • 50 g cibule
  • 20 g zázvoru
  • 30 g hnědého cukru
  • 150 g sušených datlí
  • 150 g sušených fíků
  • 20 ml červeného vinného octa
  • Drcený pepř
  • Sůl
  • Pomerančový džus
  • Kardamom
  • Hruška

Na fíkové čatný si nakrájíme cibuli, zázvor, fíky a datle. Tyto ingredience ochutíme solí a drceným pepřem a pod poklicí dusíme s vinným octem, cukrem a pomerančovou šťávou. Tu podle potřeby v průběhu dušení přidáváme.

Čatný doporučujeme například jako přílohu k nakrájené kuřecí terině.

Zdroj: Fíkové čatní; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2589-fikove-catni/ [On-line 30.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.