reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Filírovaný hovězí steak s hráškovým pyré a brambůrkami grenaille na rozmarýnu

Suroviny

  • brambory grenaille
  • cibule
  • rozmarýn
  • mražený hrášek
  • argentinská svíčková
  • smetana na vaření
  • sůl
  • máslo
  • pepř

Hovězí steak posypeme mořskou solí, pepřovým kořením, vmasírujeme olivový olej a necháme v chladničce odležet. Odležený steak grilujeme z každé strany dvě minuty a poté dáme do vyššího patra grilu a dopékáme podle toho, jak chceme, aby byl steak propečený.
Brambory nejprve předvaříme, poté je orestujeme na másle s rozmarýnem.
Hrášek dáme do kastrůlku, zalijeme deci vody, zakryjeme a vaříme doměkka. Poté slijeme a společně s máslem, smetanou, solí a pepřem rozmixujeme dohladka.

Zdroj: Filírovaný hovězí steak s hráškovým pyré a brambůrkami grenaille na rozmarýnu; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/filirovany-hovezi-steak-s-hraskovym-pyre-bramburkami-grenaille-na-rozmarynu  [On-line 28.01.2017]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.