reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Francouzská bramborová polévka

  • smetana na vaření 1 kus
  • brambory 5 kusů
  • hovězí vývar 1 l
  • vejce 2 kusy
  • sůl a pepř 1 lžička
  • petrželka a pažitka na ozdobení 1 hrst

Uvaříme si hovězí vývar, do něhož přidáme nastrouhané brambory, chvíli povaříme a zalijeme smetanou. Přidáme vejce a dochutíme solí, pepřem, sekanou zelenou petrželí a pažitkou.

 

Zdroj: Francouzská bramborová polévka Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/francouzska-polevka [On-line 23.4.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.