reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Francouzská cibulačka

  • 5–7 cibulí
  • 2 dl sladké smetany
  • 200 g eidamu
  • olej
  • mouka
  • sůl, pepř
  • šlehačka na ozdobu

Na oleji zpěníme na kroužky nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a ještě chvíli povaříme. Cibulovou jíšku zalijeme vodou a za stálého míchání přivedeme k varu. Vaříme, dokud není cibule měkká. Osolíme, opepříme, přimícháme smetanu a nastrouhaný sýr. Počkáme, až se sýr rozvaří, a můžeme podávat.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/francouzska-cibulacka-0 [On-line 25.5.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.