Ingredience
- máslo 60 g
- cibule 500 g
- tymián 1 snítka
- bobkový list 1 kus
- brandy 100 ml
- vývar 1200 ml
- sůl a pepř 1 špetka
- sýr comté 100 g
- francouzská bageta 1 kus
Cibuli oloupeme, nakrájíme nahrubo a restujeme ji na pánvi do zlatohněda asi 20minut. Pak podlijeme brandy a necháme vyvařit, přidáme bylinky a zalijeme vývarem, osolíme a opepříme a ještě chvíli vaříme. Bagetu nakrájíme na plátky, posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéct v troubě. Servírujeme uprostřed talíře horké polévky.
Zdroj: Francouzská cibulačka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/francouzska-cibulacka-8 [On-line 18.04.2014]
Poslední tip, trik či komentář