reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Francouzská cibulačka

Ingredience

  • máslo 60 g
  • cibule 500 g
  • tymián 1 snítka
  • bobkový list 1 kus
  • brandy 100 ml
  • vývar 1200 ml
  • sůl a pepř 1 špetka
  • sýr comté 100 g
  • francouzská bageta 1 kus

Cibuli oloupeme, nakrájíme nahrubo a restujeme ji na pánvi do zlatohněda asi 20minut. Pak podlijeme brandy a necháme vyvařit, přidáme bylinky a zalijeme vývarem, osolíme a opepříme a ještě chvíli vaříme. Bagetu nakrájíme na plátky, posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéct v troubě. Servírujeme uprostřed talíře horké polévky.

Zdroj: Francouzská cibulačka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/francouzska-cibulacka-8 [On-line 18.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.