reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Francouzská hovězí polévka

Ingredience:

  • 400g hovězího masa
  • 6 ks karotka
  • 2 ks petržel
  • suché červené víno
  • 2 cibule
  • tymián
  • rozmarýn
  • bazalka
  • černý pepř
  • nové koření
  • hovězí bujón
  • olivový olej
  • slanina
  • 2x brambora

Maso a zeleninu naložíme na hodinu do vína, ideální je to udělat jako první před vařením, na chuť přidáme tymián, rozmarýn a bazalku. Na oleji orestujeme slaninu a přidáme maso oddělené od zeleniny a vína, to pak dolejeme, až se maso hezky zatáhne, vaříme tři hodiny, doléváme vývar nebo bujón a na závěr dochutíme solí a pepřem.

Zdroj: Francouzská hovězí polévka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/francouzska-hovezi-polevka  [On-line 31.10.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.