reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Frijoles Charros

Ingredience

  • 500 g černých fazolí
  • 200 g slaniny
  • 2 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 200 g sterilovaných rajčat
  • chipotle papričky
  • 2 dl vývaru
  • Sůl
  • Pepř
  • Granulovaný česnek

Na podávání:

  • Zakysaná smetana
  • Sýr chedar
  • Lupínky nachos

Slaninu, cibuli a česnek nakrájíme na drobno a orestujeme. Po chvilce přisypeme uvařené fazole, rajčata a chipotle papričku. Zalijeme vývarem a 20 minut povaříme. Osolíme, přidáme česnek a začneme mixovat. Naservírujeme do misky a posypeme chedarem. Jíme s nachos a smetanou.

Zdroj: Frijoles Charros; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2408-frijoles-charros/ [On-line 24.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.