reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Frittata

Suroviny

  • cibule 1-2 ks
  • vejce 6-8 ks
  • sůl
  • špenát 400 g
  • pepř
  • bylinky (petržel, koriandr, pažitka)
  • smetana ke šlehání 2 lžíce
  • česnek 1 stroužek

Na pánvi osmažíme cibuli, potom přidáme špenát a česnek. Smažíme asi pět minut, potom sundáme z plotny.

Do mísy vyklepneme vejce, která rozšleháme, přidáme smetanu a obsah pánve, osolíme, opepříme, přidáme bylinky, vše zamícháme.

Obsah mísy vylijeme do pánve, necháme asi pět minut opékat na plotně z jedné strany a poté dáme dopéct do trouby.

Servírujeme nakrájené výseče a posypeme třeba nakrájenou pažitkou či petrželkou.

Zdroj: Frittata; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/frittata  [On-line 27.02.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.