reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Gamberi alla Holiday – Krevety a lá Holiday

2 porce

  • 10ks krevet
  • 2dcl koňaku
  • 2dcl smetany
  • 1 lžíce másla
  • hrst petrželové natě

V pánvi na másle orestujeme očištěné a oloupané krevety, po chvilce je zalijeme koňakem, čímž vznikne plamen (tzv. flambujeme), během okamžiku uhasne. Přidáme smetanu, omáčka tak dostane žlutý nádech. Při podávání ozdobíme nasekanou petrželovou natí.

Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/gamberi-alla-holiday/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.