reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

GNOCCHI PO PAŘÍŽSKU

Suroviny:

  • cuketa
  • lilek
  • 4 cherry rajčata
  • oranžová paprika
  • 1 stroužek česneku
  • francouzský sýr
  • vývar
  • sůl
  • pepř

Na noky:

  • mouka
  • 5-6 vajec
  • máslo
  • dijonská hořčice
  • voda
  • estragon
  • kerblík
  • petrželka
  • pažitka
  • muškátový oříšek
  • sůl
  • pepř

Nejdříve si připravte odpalované těsto – v hrnci přiveďte k varu vodu, nechte v ní rozpustit máslo, pak přisypte mouku a míchejte, dokud se těsto nepřestane lepit. Potom postupně přidávejte jednotlivá vejce a opět promíchejte. Přidejte dvě lžíce hořčice, osolte a opepřte a vmíchejte nasekané bylinky a nastrouhaný muškátový oříšek.

Vytvarované noky uvařte ve vroucí vodě a nechte zchladnout.

Na pánvi rozehřejte olivový olej a orestujte na něm nadrobno nakrájenou cuketu, lilek a papriku, osolte a opepřete.

Po chvíli přisypte noky a pokrájená rajčátka. Podlijte trochou vývaru a přidejte kousek másla. Nechte rozpustit, pánev odstavte a posypte strouhaným sýrem a čerstvými bylinkami.

Zdroj: GNOCCHI PO PAŘÍŽSKU; Teď vaří  šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/recepty-na-sefovo-premierove-menu-pro-zeny [On-line 07.03.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.