reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

POLÉVKA RIBOLLITA

Suroviny:

  • bílé fazole
  • bílý chleba
  • parmezán
  • mrkev
  • petržel
  • brambora
  • černá kapusta
  • řapíkatý celer
  • rajčata
  • červená cibule
  • zeleninový vývar
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Zeleninový vývar přiveďte k varu a přidejte mrkev, petržel a bramboru nakrájenou na kostičky. Osolte a opepřete a nechte povařit. Po chvíli postupně přisypte vařené bílé fazole, část rajčat zbavených slupky, řapíkatý celer a cibuli nakrájenou najemno.

Na závěr vložte černou kapustu a nechte změknout.

Na dno talíře rozlámejte chleba, pokapejte olejem, přidejte zbytek krájených rajčat, zalijte uvařenou polévkou a posypte nastrouhaným parmezánem. Potom ještě zakápněte olivovým olejem a podávejte.

Zdroj: POLÉVKA RIBOLLITA; Teď vaří  šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/recepty-na-sefovo-premierove-menu-pro-zeny [On-line 07.03.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.