Ingredience
- 2 fenykly
- Sůl
- 100 g másla
- 2 rajčata
- 80 g černých oliv
- Muškátový oříšek
- 4 lžíce strouhanky
- Parmezán
- Petržel
- Plátek telecího masa
- Tymián
Fenykl si 10 minut povaříme. Rajčata nakrájíme, parmezán nastrouháme, petržel nasekáme najemno. Zapékací misku si vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Fenykl si nakrájíme a naskládáme na dno misky. Poté skládáme rajčátka, fenykl, petrželku, olivy. Přidáme sůl, parmezán a strouhanku. Pečeme 15 až 20 minut při 180 stupních.
Zdroj: Gratinovaný fenykl; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1962-gratinovany-fenykl/ [On-line 30.01.2014]
Poslední tip, trik či komentář