reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Gratinovaný fenykl

Ingredience

  • 2 fenykly
  • Sůl
  • 100 g másla
  • 2 rajčata
  • 80 g černých oliv
  • Muškátový oříšek
  • 4 lžíce strouhanky
  • Parmezán
  • Petržel
  • Plátek telecího masa
  • Tymián

Fenykl si 10 minut povaříme. Rajčata nakrájíme, parmezán nastrouháme, petržel nasekáme najemno. Zapékací misku si vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Fenykl si nakrájíme a naskládáme na dno misky. Poté skládáme rajčátka, fenykl, petrželku, olivy. Přidáme sůl, parmezán a strouhanku. Pečeme 15 až 20 minut při 180 stupních.

Zdroj: Gratinovaný fenykl; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1962-gratinovany-fenykl/ [On-line 30.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.