reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Holubí prsa s pórkem, fenyklem a rybízem

Na pánev s troškou olivového oleje vložíme lístečky keře červeného rybízu, opečeme holubí prsíčka, vyjmeme a na výpeku opečeme předem blanšírovaný (krátce spařený, poté zchlazený a osušený) fenykl a pórek. Na závěr opékání přidáme kuličky rybízu a zalijeme šťávou z holubích kostí a rybízu (viz níže).

Šťáva z holubích kostí

Z holubích kostí připravíme vývar a zredukujeme, povaříme s rybízem, rozmixujeme a přepasírujeme.

Pyré z česneku

Pyré z česneku připravíme povařením česneku v troše zeleninovém vývaru, rozmixujeme nebo rozmačkáme, přidáme olivový olej.

Zdroj: Holubí prsa s pórkem, fenyklem a rybízem; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1466-holubi-prsa-s-porkem-fenyklem-a-rybizem/ [On-line 6.8.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.