Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





 

Holubky

  • pepř 1/2 lžičky
  • sůl 1 lžička
  • 1 hlávkové zelí
  • vepřové mleté maso 500 g
  • 1 uzená klobása
  • 1 rajský protlak

Zelí napaříme doměkka, mleté maso a klobásu orestujeme. Okořeníme a dochutíme solí, pepřem a lžící protlaku. Zabalíme závitky a v osolené vodě je povaříme, dokud nezměknou. S pomocí rajského protlaku a vývaru doděláme trochu šťávy.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/holubky [On-line 1.11.2011]

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


7 × devět =


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.