reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Houbová polévka Rodinný poklad z vršateckých lesů

  • 300–500 g hub (nejlépe čerstvých)
  • 1 l vody
  • 1 l mléka
  • 100 g mouky
  • polévkové koření
  • 1 dl smetany

Houby dáme do vody a na mírném ohni vaříme 20 minut. Zahřejeme litr mléka a přesně před dosažením bodu varu vlijeme do vody s houbami. Pomalu přidáme mouku rozkvedlanou ve vodě a dochutíme polévkovým kořením.

Polévku odstavíme a ještě do ní vmícháme smetanu. Dochutíme podle potřeby.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/rodinny-poklad-z-vrsateckych-lesu [On-line 26.4.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.