Suroviny:
- 1 kg dančího masa
- talíř mražených hub
- drcené sušené houby
- miska sušených hub
- drcený kmín
- miska cibule
- sekaný česnek
- sůl, pepř černý a bílý
- máslo
- smetana
- olej
- panák borovičky
Na másle orestujeme cibuli, česnek, mražené houby, přisolíme.
Do kastrůlku dáme 1 dcl vroucí vody, sušené houby, drcený kmín, bílý pepř, sekaný česnek, zredukujeme, přidáme k houbám a přilijeme trochu smetany.
Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opečeme z obou stran. Můžeme oflambovat borovičkou.
Podáváme s brusinkovým knedlíkem.
Zdroj: HOUBOVÉ RAGÚ S DANČÍM MASEM A BRUSINKOVÉ KNEDLÍKY; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info [On-line 07.09.2016]
Poslední tip, trik či komentář