reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Houbovo-celerové bramboráky

Ingredience

  • 400 g brambor
  • 1 středně velký celer
  • 1 cibule
  • 100 g anglické slaniny
  • 100 g hlívy
  • 2 vejce
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 2 lžíce nasekané petrželky
  • 3 stroužky česneku
  • Sůl
  • Pepř
  • Sádlo

Brambory a celer nastrouháme nahrubo. Na oleji orestujeme slaninu s cibulkou, přidáme houby a ještě pár minut restujeme. Poté směs nasypeme na nastrouhané brambory a smícháme s celerem, vejcem a nasekanou petrželí. Dochutíme česnekem, solí a pepřem. Bramboráky pečeme na sádle.

Zdroj: Houbovo-celerové bramboráky; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2855-houbovo-celerove-bramboraky/ [On-line 17.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.